loading image

Kínálatunk

X

Partybuszos szülinap

Lepd meg barátaidat, családtagjaidat születésnapjukon egy exkluzív partybuszos utazással, vagy ha te vagy az ünnepelt, ajándékozd meg magadat és a baráti körödet egy hatalmas nagy bulival!

Megrendezheted születésnapi bulidat a partybuszon a legjobb barátaiddal, egy fergeteges élménnyel egybekötve! Erre az alkalomra a bulibusz lufikkal feldíszítve vár titeket. Az ünneplés kezdődjön akár a születésnapos háza előtt, majd folytatódjon egy csodálatos városnézéssel és egy felejthetetlen bulizással, közben pedig koccintsatok jégbe hűtött pezsgővel! Ez a születésnap mindenki számára örök emlék marad. Vagy szervezz meglepetésbulit annak, aki igazán fontos neked: a legjobb haverodnak, a gyerekkori barátnődnek, szüleidnek, testvéreidnek! Az a legnagyobb kaland, ha az ünnepelt még csak nem is sejti, hogy a partybuszban, ami váratlanul leparkol a háza előtt, a családja és a legjobb barátai várják koccintásra készen!

Partybusz szalagavatóra

Az nem vitás, hogy a szalagavató egy mérföldkő, valaminek a lezárása, de még nem az érettségi és nem a szakmai vizsgák, hanem a tanulmányok közelgő végét jelző örömünnep, amit illő méltóképp megünnepelni. Persze erre a suli is módot ad, táncok, szép ruhák, szalagtűzés, köszöntések. Nagy buli, ez tény, de lehet belőle még ütősebbet is csinálni. Az milyen lenne, ha az osztály vagy akár az évfolyam egy busszal érkezne meg a helyszínre? Ennél menőbbet nemigen lehet elképzelni, pláne, hogy nem a tömegközlekedésre gondolunk, hanem a partybuszra. Már a buszon beindulhat a buli vagy akár ott kezdődhet el az este a hivatalos, ceremoniális rész után. Zene, fények, tánc, füstgép, dizájnos helyszín, minden, ami egy jó bulihoz kell. Ezt adjuk mi, nektek csak el kell jönnötök és már indulhat is a fergeteges kezdő-vagy afterparty.

Esküvő partybusszal

Esküvőre busszal menni? Sokan csinálják ezt, takaros kis járgányokon viszik a nagyikat a nagy napra, a lakodalomra. Diszkrét beszélgetés, halk zötykölődés, tartalmatlan időtöltés. Persze lehet ezt másképp is: fel lehet dobni a hangulatot akár már a bál elején, egy ütős kis ötlettel és velünk. Béreljetek partybuszt a násznép szállítására! Vendégeiteknek így maradandó élményt szerezhettek, amíg elérnek a lagzi helyszínéig. A hangulatot garantálja a jégbe hűtött welcome drink, a kedvenc slágereitek, a designos külső-belső, a színes fények. A feldíszített busszal várunk benneteket a megadott helyszínen és akár hetven főt is elfuvarozhatunk a vacsorára. A meghívottak koccinthatnak, az ifjú pár egészségére nem kell sofőr, aki nem ihat és kimarad a buliból. Biztosak lehettek benne, hogy mire a násznép odaér a lagzi helyszínére már emelkedett lesz a hangulat.

Legénybúcsú/Leánybúcsú

Minden fiatal életében eljön az idő, amikor oltár elé áll választottjával és a lakodalom, majd a nászút után jönnek a dolgos, családi hétköznapok, megritkulnak az igazi, ereszd el a hajam típusú bulik. Viszont a boldogító igen kimondása előtt, még mindenkinek van egy nagy dobása, amikor kirúghat a hámból a barátaival, de úgy isten igazán. Lányok, fiúk egyaránt megszervezik a menyasszonynak vagy a vőlegénynek az utolsó, „még mindent szabad bulit”. Amennyiben el akartok szakadni a szokásos forgatókönyvű leány- vagy legénybúcsúktól, úgy válasszátok a partybuszt, ami garantáltan egy életre szóló élményt nyújt majd buli vonalon. Szervezz a barátnődnek egy fergeteges, felejthetetlen leánybúcsút. A hangulatot garantálják napjaink legjobb slágerei, a jégbe hűtött italok, fények, füstgép és a fiatalos, dizájnos külső-belső. A partybusz bárhova elvisz benneteket, miközben akár chippendale-fiúk emelik az est fényét. Bárhol megállunk út közben egy csoportképre vagy, hogy a menyasszony a neki szánt vicces feladatokat ki tudja pipálni. Mielőtt bekötik a barátod fejét, töltsetek el egy fergeteges és megismételhetetlen estét az általunk ajánlott partybuszon. Elmegyünk a vőlegényért a munkahelyére vagy a kedvenc kocsmájába, felvesszük és elkezdődhet számára az az este, amit nem fog elfelejteni soha. A behűtött italok, a fények, a füstgép és a belső design, a jó zenék és kaják feledhetetlenné teszik az éjszakát, a csinos hostess lányok pedig lesik minden kívánságotokat. A bulit kérésre színesítheti akár striptease show is, melynek megszervezésében is szívesen segítünk. Ha különleges estére vágytok minket hívjatok!

Céges rendezvények partybusszal

A munkahelyen mindenki csak dolgozik, a beszélgetésre a lazításra életelemszerűen ott nincs lehetőség. A munkatársak viszont nem szükségszerűen az ellenségeink vagy idegen emberek, akikkel tilos megismerkedni, sőt. Már a nyolcvanas években rájött valami okos munkapszichológus, hogy a vidám dolgozó többet termel. Nincs ez másként most sem, a nagy hétköznapi hajtás után, nem árt néha egy kis lazítás a kollégákkal. Ezt is lehet a sarki krimóban vagy kimérten, karót nyelve egy elegáns étteremben, de a legjobb, ha nem kell feszengeni, hanem, ha laza a hangulat. Hívjatok minket, mi jövünk a partybusszal és egy csapásra megoldódik minden gondotok. Nem kell sofőr, nem kell taxi és össze sem vesztek azon, hogy ki hova akar menni, mert a busszal akár kocsmatúrázni is lehet. Amennyiben netán nyugisabb kikapcsolódásra vágytok, akkor ott van maga a busz, ahol lehet beszélgetni, zenét hallgatni, poharazgatni, miközben a partybusz átsuhan az esti fényben pompázó fővároson.

Céges buli

Túl sok volt mostanában a munka? Munkatársaival sikeresen véghezvittek egy nagyszabású projektet, de rengeteg stresszel és túlórával járt? Ráférne mindenkire egy kis kikapcsolódás?

Minden cégnél megesik, hogy a rengeteg határidős munka miatt hónapokon át 150%-on kell teljesíteni. Tudjuk, hogy büszke a csapatára, de vajon ezt ők is tudják? A köszönetét nagyon egyszerűen kifejezheti: tegyen feléjük egy nagyvonalú gesztust, ami jelzi, hogy a cégnél senki sem csak egy láthatatlan csavar a gépezetben, hanem nélkülözhetetlen csapattag. Rendezzen a csapatának egy rendhagyó bulit a partybuszra, és ez a nap nem szólhat munkáról, csak a szórakozásról! Ismeri a mondást: Work hard, play hard!

Városnézés partybusszal

Városnézés, de nem a klisék szerint és nem idegen emberekkel. Ezt kínáljuk, mi, ha a mi partybuszunkat választod.

Mindenki ismeri azt, amikor az embert beültetik egy buszba, fejébe nyomnak egy fülhallgatót, beröffentik az Ikarust és indul a városnézés, miközben a fülesen egy alámondásos filmek fílingjét idéző hang ont monoton bút konokos, s fájón. A melletted ülő meg eszi a fasírtot, ami nem áll el, de legalább büdös. Kétségtelen, hogy ennek is megvan a maga bája, de mi valami sokkal jobbat kínálunk. Az előbb felsoroltakból csak a városnézést tartjuk meg a többit megreformáljuk. Nem kell idegenekhez csapódni, jöhet az egész baráti társaságod és közös élményt csinálhattok egy amúgy a kötelező, „gyorsan legyünk túl rajta” típusú programok közé sorolt városnézésből. Tehát együtt a banda, mindenki lazíthat, csak be kell szállnotok a buszba, a többi a mi dolgunk. Érdemes gondolni a főváros esti fényeire is, minket hívhattok esti órákra is, egy pohár pezsgő mellett, jó hangulatban tárulkozik fel igazán a neonfényes Budapest.

Partybuszos osztálytalálkozó

Több éve nem találkoztál régi osztálytársaiddal, de szeretnéd tudni, mi is történt eddig velük, merre sodorta őket az élet? Rendezd meg az osztálytalálkozótokat a partybuszra!

A suliban, míg járod, sok jót nem találsz, kötelező is, nyűg is, korán is kell kelni, ott kell ülni és még vegzálnak is holmi felelésekkel, meg dolgozatokkal. Persze a jó élmények is gyűlnek szép számmal, de ez ott, akkor még nem esik le, nem úgy rögzül. Bezzeg az osztálytalálkozókon, amikor a régi barátok, iskolatársak összegyűlnek és beindul a sztorizás. Persze ezt is lehet egy étteremben ülve, vagy a suli menzáján kuksolva csinálni, nézve, ahogy a gondnok néni támasztja a partvist az állával, mert alig várja már, hogy lelépjen a társaság. És lehet úgy is csinálni, hogy igazi, maradandó emlék legyen belőle. Forduljatok hozzánk, rendeljetek nálunk egy partybuszt, amibe befér az egész osztály – és a jófej tanárok – és irány előre, gondolatban pedig vissza a múltba, a nosztalgiázás útján. Amikor pedig ezt megunta a banda akkor nem kell menni sehova, mert ott van alattatok a partybusz, ahol táncolni, bulizni is lehet. sőt egy ilyen alakalomkor szinte kötelező is. Tánctér, profi hangrendszer, finom italok. Ezt adjuk mi, ja és az élményt, ami felejthetetlen lesz.

Filmforgatás a partybuszon

A filmforgatás, klipforgatás ma már nem a Filmgyár egyedüli kiváltsága. Bárki, bármikor készíthet ilyen típusú hosszabb, rövidebb mozikat. Dönthettél úgy a zenekaroddal, hogy itt az ideje egy ütős kis klip leforgatásának vagy az egyetemen film órára kértek valamit és meg akarod mutatni, hogy van benned spiritusz és nem valami olcsó vloggal állsz a nagyérdemű vagy a tanár elé. Mi segíteni tudunk neked ebben: rendelkezésedre bocsájtjuk partybuszunkat, melyben profi hangcucc, rendes hangvezérelt fénytechnika és tánctér biztosítja mindazt, ami egy jó hangulatú kis mozi elkészítéséhez szükséges. Sőt, még egy tánccsapatot is hozunk neked, ha úgy kívánod és egyáltalán, minden őrültnek tűnő ötleted megvalósításában a partnereid leszünk.

Partybuszos randevú

Bármennyire is elrohan a világ mellettünk, bármennyire is felgyorsult az élet, tombol a menedzser típusú önmegvalósítás a randevúk megmaradtak a nyugalom oázisainak. A hőn áhított nő, a nagy Ő meghódítására azonban ma már több áll rendelkezésünkre, mint a trubadúrdalok, a versírás, a titkos futár vitte levelek vagy egy romantikus vacsora a Kék Egérben. Válassz minket és mi mindent megteszünk azért, hogy segítségére legyünk választottad lenyűgözésében. Egy ilyen különleges alkalomra mi teljesen átvarázsoljuk a partybuszt, hogy az csak a ti kényelmeteket, meghitt óráitokat szolgálja. Nektek nincs más dolgotok, csak kiélvezni a kényelmet és egymás szemének tükrében meglátni a város gyönyörű éjszakai fényeit.

Bar hopping partybusszal

A bar hopping nem más, mint a kocsmatúrázás, régebben egyérintőzésnek is hívták. Igaz akkor még – a hetvenes-nyolcvanas években – magányos műfajnak számított. Gyalog indult neki az ember, mondjuk a Blaháról, ki Újpestig úgy, hogy minden útba eső Könyöklőben, Nagyivóban, Korcsmában, Italboltban és söntésben megigyon egy, azaz egy pohár alkoholos valamit. Aki hazaért, az nagy király volt. Persze a kocsmatúrázás ilyetén vetülete már szerencsére már kiveszett, társas tevékenységgé vált és inkább a bulizásról szó, a barátok összeverődéséről, mintsem a l”art pour l’art ivásról. Persze ettől még kemény műfaj ez, hiszen kocsmáról kocsmára kell kutyagolni. Persze csak akkor, ha nem minket választotok. Ha minket kértek meg egy kocsmatúra lebonyolítására, akkor tuti élményben lesz részetek. Már akkor ihattok, mielőtt elindulnátok inni és ezt út közben is folytathatjátok megtartva a buli fílingjét, hiszen a partybuszon minden adott ahhoz, hogy egy helyszínváltás ne törje meg a jó hangulatot. Taxi sem kell, sofőr sem kell és a mi buszunkon nem lesz ellenőr, aki kéri a jegyeket vagy a bérleteket az utazás során.

Partybuszos gyerek party

Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek? Naná, hogy ez nem így van. Egy csomó a felnőttek felhőtlen kikapcsolódását szolgáló ötlettel álltunk elő a többi menüpontban, miért éppen a gyerekek maradjanak ki a jóból? A partybusz nem csak a felnőttek birodalma, éppúgy a gyerekek is birtokba vehetik szülinapra, évzáró bulira. Őket az ilyesmire biztos nem kell rábeszélni, hiszen egy szoba társas magánya helyett kapnak egy egész buszt a talpuk alá, zenét, fényeket még füstöt is elő tudunk csalni a füstgépből és akkor úgy bulizhatnak a kicsik, mint a sztárok. Ami talán a legfontosabb, hogy a gyerekek szem előtt, tehát felügyelet alatt vannak a buszban, senki nem kallódhat el. Gondjuk semmire nem kell, hogy legyen, ehetnek, ihatnak, táncolhatnak kedvük szerint és tapasztalataink azt mutatják, hogy egy ilyen kedvet kapott gyereksereg jobban beringatja a partybuszt, mint egy felnőtt társaság.

Reptéri Transfer

Hazaérkeztetek a nyaralásról, de még kellene egy záró buli, vagy hivatalos útról jöttök, ahol sikerrel jártatok és kellene egy jó nyitó buli? Nálunk jó helyen jártok. Ahogy a kép leszállt és kicsekkoltatok, már a reptérről a belváros felé vezető úton megkezdődhet a felhőtlen szórakozás, ha partybuszt rendeltek tőlünk, mely ott vár majd titeket, fáradt vándorokat rögtön a repülőtér kijáratánál. A csomagokra se legyen gondotok, mi erre is gondoltunk, azok elférnek a direkt erre a célra kialakított boxokban. Nektek nem kell mást tennetek, mint kikapcsolódni, immár a szárazföldön, kerekeken gurulva, egy két jó italt legurítva.